Zakládáme sportovní lakrosovou přípravku!

Zakládáme sportovní lakrosovou přípravku!

Určena bude všem dětem od 4 do 7 let, které budou rozděleny do dvou kategorií. Přípravka bude zaměřena na všestranný rozvoj těla i ducha formou akčních her, pohybových aktivit a cvičení s využitím variabilních moderních i tradičních pomůcek. Lakros nebude hlavním předmětem přípravy, ale jeho prvky se budou objevovat v určitých koordinačních cvičeních.

Sportovní přípravka bude startovacím článkem sportovního života u mnoha dětí, proto je u nás kladen důraz na kvalifikované trenéry se zkušenostmi s vedením dětí a jejich motivací ke sportu jako takovému – tato filozofie je ražena u stávající mládeže našeho klubu, na kterou máme velice pozitivní zpětné vazby z řad rodičů.

Přípravka bude probíhat v pondělky a čtvrtky na našem sportovišti TC Lužánky Umělka – sportoviště je v centru města a je dobře dostupné jak MHD tak automobily s neomezeným bezplatným parkováním. Je možné se pravidelně účastnit obou tréninkových dní, popřípadě pouze jednoho.

Žádné vybavení není potřeba kupovat – vše máme k dispozici.

Chcete své dítko rozvíjet akční formou sportovní přípravy? Pak za námi doražte na bezplatné zkušební hodiny, v pondělí a ve čtvrtek od 16:30, kdykoliv v průběhu září! Pokud se Vám náš přístup bude líbit, tak vyřešíme členské příspěvky a uděláme z docházky pravidlo.

Těšíme se na Vás!